View Single Post
Old 26-05-2012, 03:20 PM   #6
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Saveti za miks i mastering, produkciju, i sve ostalo

Pogledao sam ovo ranije i otvorio "reply" i onda ga zatvorio, prosto više skenjan koliko se to sve olako shvata i postavlja kao usputno pitanje...

Everlast je jedan od ljudi na forumu koji ima veliko znanje i određeno respektabilno iskustvo!

Svaka reč koju ti je rekao je za poslušati i i ja mu zahvaljujem za konciznost i dobru nameru! Svaka čast matori!

Drugo,

Počni polako da iščitvaš forum, pravi je dragulj znanja i iskustva i praktičnih tehnika. Imaj na umu da se , kao i u svakom ozbiljnom poslu, i u muzici (produkciji u opšte) ne može raditi samo onošto se nekome dopada!
Ne može kardio~vaskularni hirurg da operiše srce a da ne zna opštu medicinu ili zamisli već sam neki sličan primer...

Dalje, dakle, kroz učenje i nova saznanja što ovde što na drugim mestima, u kontaktu sa ljudima, sam ćeš spoznati da li ti se zapravo ovo sviđa kao zanimanje i posao ili si hobista koji ima neke dobre ideje. Dalje ćeš sam odlučivati...

Polako, ako želiš sve to, čeka te velik posao, puno čitanja i rada, glavu gore i navali!

pozdrav!

Bockie is offline   Reply With Quote