View Single Post
Old 24-05-2012, 05:55 PM   #8
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Sta bi voleli da procitate u...

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
To je samo pitanje formulacije (ili bar organizacije teksta). Ne mora da se krene od poređenja dizajn? kao takvih, mo?e da se krene od poređenja malih i velikih prostora, i od različitih prioriteta (problema) u njima. To su već stvari koje mogu da se porede. Pa je onda i poređenje tretmana tih prostora logično. I tako redom... Ne ka?em da treba da napi?ete takav tekst, ali tekst sa takvim početkom bih sigurno pročitao do kraja.
Jasno, samo sam Khanovo "pro/contra" protumacio kao izbor izmedju opcija... te sam napomenuo da tih opcija bas ni nema. A sto se tice malih i velikih prostorija... hm.. to nisu opcije, odnosno obicno ljudi nemaju izbora. Ali se moze napisati koje su osnovne razlike izmedju velikih i malih soba, i zasto je malu sobu teze srediti od velike, navodjenjem objektivnih razloga.
Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Kao ?to i sam ka?e? - Zorica i ti se u ovom konkretnom slučaju ne obraćate stručnoj nego korisničkoj javnosti. Samo se dr?ite onih pet novinarskih "W" i jednog kreativnog "H" i super . Ovo mi je u poslednje vreme mantra:

I keep six honest serving-men
(They taught me all I knew);
Their names are What and Why and When
And How and Where and Who.

(Rudyard Kipling)

Pun pozdrav, podr?ka i sve ?to sleduje,

Vasa
Hvala!

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote