Dobre su pesme, to je važnije od svega ostalog što ću napisati! I slušao se Hendkiks, hehe, super

. E sad:
NISAM USAMLJEN:
Onaj gitarski rad u strofama je, hm... potpuno pogrešan. Em je
too busy, em je previše ad
libitum. Užasno, ali
užasno odvlači pažnju od pevanja, takoreći smeta. I najaktivniji je baš ispod samog pevanja, umesto tokom onij 2-3 osmine između. Obaška što se zbog te gitare cela stvar "ispeglala". Čak i kad dođe gitarski solo svejedno mi je (pošto gitarista svira solo kroz celu pesmu).
NISAM LJUT:
Sinkopa sinkopine sinkope... čemu? Mislim, može, ali stvarno ga preteraste, pa je ispalo baš onako pretenciozno. Nešto mi svako malo prolazio Leb i sol kroz glavu dok sam je slušao: "aj' da ukovrdžamo svirku da ne bude onako seljački prosto", a onda ustvari ispadne seljački komplikovano. Dobro, malo grubo rečeno, ali nerviraju me trenutne atmosferske prilike, pa sam malo živčan

.
GENERALNO:
Ceo zvuk mi je nekako "dlakav" (u nedostatku boljeg izraza). To verovatno ima veze i sa aranžmanima i sa izborom boja i sa reverbima, a i sa tim šta si hteo da dobiješ, pa to nije ni važno. Ja sam i inače tolerantan po pitanju "zvuka" - važno mi samo da ne krči (ako to nije namera) i da ne boli

.
Još što se tiče zvuka - ima
odličnih detalja: "kuvanje" u refrenu "Nisam ljut", tremola u istoj pesmi, super.
Pozdrav,
Vasa