View Single Post
Old 18-05-2012, 10:45 PM   #6
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: aranzer gde god da sviram sam ne u mestu?!

drugacije sam ja to zamisljao bez puno komplikovanja i podesavanja i dal sta moze od opcija, uvek ce tu nesto faliti. npr NOVA ERA muzikalnosti, nema vise klasicno. al bukvalno copy 1 na 1.
npr. izda evo lupam korg arazner pa4x, i sad postoji za njeg jos jedna master klava wireles sa istim OS u sebi ,isti ekran i swe naravno ona laksa za 10x, samo je znaci bezicna, baterija 6h, kupi ih vise i vise sati sviras, ili punis jednu klasicno dok druga radi, dodatno je platis ako zelis tu varijantu, jer nece svi to zeleti al mozda i hoce s vremenom.. to je lako odradit, u operativni sistem dograditi te bezicne veze, i da je kao na klavi OS isti, da covek ne mozga, msm meni lako ja cu se snac al i dan danas na ovoj pravoj ljudi ne znaju pola stvari jos im izmeni sistem nije to to.
klasicno ona ce slati klavi sve signale kao sto radimo sa iphone kontrole cubase5 itd na daljinu, a plus sviras ko covek gde zelis i medju CURAMA si !! skaces zajebajes se, sednes stavis je u krilo, a ona prava na sceni daleko niko je ne dira, pokrijes je jos .. to je POSO!
branoy is offline   Reply With Quote