Quote:
Originally Posted by wladymeer
Od svih synth dirki koje sam svirao do sad (Triton, Karma, Fantom, X-Station, Miniak), iskreno mi najvi?e prijaju (otprilike rame uz rame sa T3). PC3LE6 ima TP9 koje pru?aju vi?e otpora nego TP8 koje imaju PC361 i PC3K (ili Blofeld npr.) - po njihovim rečima sa TP9 dirkama su i?li na neki balans izmedju sviranja hammonda i klavira.
|
PC3K6 ima TP9 dirku, a ne TP8 (konkretno ima TP9-61 - pise u boot skrinu pri startu). Moguce je da PC3K7 ima TP8 dirku, doduse.
Blofelda sam bas pre neki dan svirao i rekao bih da si u pravu i da je isti keybed kao na PC3K. Moje ranije poredjenje je bilo sa Motif dirkom (OFF rece da ima Motif ES) koja je znacajno drugacija od TP-9.
Quote:
OFF, moj ti je savet da nekako u?tedi? za PC361 (PC3 u 61 verziji). Dupla polifonija itekako znači a razlika u ceni u Artistu nije tolika da bi neko na tvom nivou birao pre light verziju...
|
Ovde je PC361, koji se tesko nalazi, 50+% skuplji od LE-a (?700 - ?1100). Ako je u Srbiji znacajno manja razlika onda nema razmisljanja koji od ta dva uzeti.