Re: Tambura?i
Pa ja mislim da ako gledamo samo tu jednu svadbu i nema puno smisla razgovarati o ozvucivanju tamburasa, a pogotovo kad pricamo o svirki od stola do stola. Onda im nije trebal ni razglas.
Al recimo da ima smisla. Informacije koje su pruzene su ravne 0.
Pick up mic??? wtf...
Buduci da sam i sam tamburas mislim da znam na kaj misle. Znaci ili imaju bube tipa audio tehnica 35 pro/shure beta 98 ili imaju piezo pick-upe sa bana izlazima ugradjene u tamburi ili imaju one piezo koji se ljepe na prvu plocu tambure izvana i imaju mikrofonski ili izlaz za bezicno. Svaki od navedenih nacina ozvucavanja ima drugaciji princip rada, prednosti mane,a po boji signali nisu ni slicni. I kak sad da ti neko objasni kak ih ozvucit il jos gore kak montirat pick-upe. Ako ti tamburasi sami neznaju montirat pick-upe to znaci da nisu nikad svirali na takav sistem i onda ti je bolje rec hvala, mozda drugi put, nego se upustat u takvu lutriju.
Ovaj kojeg kao netreba ozvucit je vjerojatno primas i on se istina cuje dosta kad svi ostali sviraju bez razglasa al ak se pjeva i svira na razglas nema sanse.
Znaci to je dovoljan razlog da nitko neda neki ozbiljan odgovor a onda jos tvoj post o tome kak je bilo to samo potvrdjuje i to na kvadrat.
Covjece pa ti nisi imal ni tonsku...
|