View Single Post
Old 16-05-2012, 08:55 AM   #4
amaterius
Member

Default Re: Početnik; mix i produkcija

S obziro ma tvoj potpis vjerojatno su ti takve stvari danas refleksne. I niko ne zahtjeva da im se sve servira. No nekad smo mi jednostavno izgubljeni u prevodu.Ja samo govorim o jednom drugom kutu gledanja.
Gle ja se vjerojatno nikad neću baviti audio produkcijom iako ti mogu reči da ono ?to ja zmiksam na laptopu 10x bolje zvući od finalnog proizvoda gore navedenog frenda. Al on ima studio i ne radi nigdje pa se fura na to . Ja imam poso stalan i nemam vi?ka love da kupujem skupe stvarčice te da ih isprobavam a nemam ni muda da ulo?im u takav biznis i pustim poso iako znam da imam vi?e nekih saznanja o tom poslu nego frend. no pustimo sad to.
Engleski nikad nisam učio ,a sve ?to znam naučio sam sam. U kompjutere se ku?im i vi?e nego ?to mi je potrebno . Nisam sveznalica al moje znanje u vezi toga se?e nekad vi?e nego u ljudi na poslu koji se time bave. Onaj engleski na kompu shvaćam vi?e na taj način ?to znam čemu ne?to slu?i te na taj način se snalazim i u nepoznanicama koje su između.
No audio produkcija i sve vezano uz to donosi neke nove sinonime. Stare vraze nova značenja.
Da obrazlo?im znam ?to je kompresor u vulkanizerstvu, znam ?to je kompresiranje u informatici, ali ovdje pojam kompresije ima sasvim drugo značenje.I koliko god mi htjeli ili ne posezanje za pomoći od gospodina google translatora najče?će nas dovede u slijepu ulicu koja je na drugoj strani grada od tra?ene adrese
No ja sam svakako zahvalan na bilo kom savjetu kojeg nađem ovdje ili bilo gdje pa makar ga i ne razumijem
amaterius is offline   Reply With Quote