View Single Post
Old 15-05-2012, 11:10 PM   #19
Dragan88
Member

Dragan88's Avatar

Default Re: Prostor za studio - POMOC

Ok,znaci rusim zid i ostaje jedna prostorija...sto se tice vrata i prozora,stavicu pvc sa debelim staklima,e sada sto se tice izolacije...
Tu ce morati da bude nekog kompromisa.Jednostavno nemam dovoljno finanansija da gradim temelj spolja i zidove jos....mislim da mogu da skinem lamperiju iznutra i isfogujem cigle,i na to radim dalje izolaciju,pravim zid punjen necim, stavlam azmafon i sta vec treba......

Sto se tice dizanja krova i dozidavanja isto je prevelika investicija,kao i zidanje zidova spolja,planirao sam da potrosim do 2000 eura za izolaciju,ako krenem da zidam nesto dizem krov itd,to ce izaci kud i kamo vise...znam da cete reci je skup je ovo hobi,sta si mislio,sa nekoliko hiljada eura da zavrsis sve...ali sta da radim,ima se koliko se ima...Da li postoji nekakva alternativa da pravim izolaciju iznutra,znam da ce onda prostor doci jos manji,ali...?

Plafon je kao i citava kuca oblozen debljom lamperijom,ne znam sta je iznad lamperije,nije beton,ja mislim da je piljevina i strugotoina...Ali nisam siguran,sutra cu proveriti...
Hvala,pozdrav.
Dragan88 is offline   Reply With Quote