Quote:
Originally Posted by NLP
........
Odličan marketing, koji tera samog sebe a premnogoputa izostavlja kvalitetu usluge.
.........
|
Da, i jos kada upozorimo clanove (ovog) foruma da se
sa slika moze zakljuciti da postoje greske u konceptu ili dizajnu kod studija koji su dospeli na naslovne strane (jer to realno laik ne moze ni da primeti), onda jos dobijemo (mi) po nosu, jer eto tako, sta mi tu pricamo kad to sve
IZGLEDA super... cak im i zvuci super (ako se zadese tamo, bilo je i takvih slucajeva), iako verujem da se nisu ni udubljivali...
Ne smatram da je takav pristup preterano mudar, jer da cak i nema prosecnih i losih akusticara, sami korisnici ce ih napraviti ovakvim nekritickim ponasanjem i naivnim odusevljenjem samim izgledom i cinjenicom da to sto su dobili zvuci drugacije.
PS: Pri tom da napomenem, da ne bude zabune, ja licno ne smatram da u tim slucajevima akusticari ne znaju posao, nego cine kompromise udovoljavajuci (najcesce) klijentovim zeljama, koje znaju biti cesto kontraproduktivne... ali s obzirom da klijent sve to placa, sve ce to proci zakljucno sa slikom na naslovnoj strani.