View Single Post
Old 15-05-2012, 04:28 AM   #4
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Studio Projects T3...Focusrite Saffire LE, misljenja?

Aha, epa onda ovako. Sa focusrite sam se susretao dosta, sa ovom bas karticom nisam, tako da ne bih mogao konkretno da je izanaliziram a da to ti vec ne znas. focusrite je dosta ozbiljna firma, cak i ove novije serije tih portabilnih kartica se dosta dobro kotiraju uz maudio itd itd, ona je doduse malo starije proizvodnje, tako da ne znam kakvu ima konverziju i kakvi su preampi... u svakom slucaju je bolje od integrisanih i raznih saundblastera (ako vec do sad nisi imao neku malo bolju zvucnu kartu). Bas me interesuje i kakva je latencija kod nje posto radi na fw...

a sto se tice mikrofona, na thomann-u imas voice semplove, on je cini mi se oko 500-600 e (ne znam koliko je to u km) tako da je to vec za te pare cini mi se super pogodba. I plus kartica (pod uslovom da sve radi i da nije macka u dzaku) to je vec dobra investicija. Naravno imaj u vidu da bi taj mikrofon dosta bolje zvucao uz neki malo bolji preamp, po mogucstvu lampaski, mada bi i direkt u karticu posto ima fantom napajanje dobio sasvim solidne rezultate za pocetak. Vidi poigraj se malo, testiraj, odsnimi nesto da cujemo kako zvuci taj sklop, pa i da ti se na kraju ne svidi, uvek mozes da prodas pa i da zaradis koju paru...
pozdrav i srecno...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote