OK OK...
I sam sam skontao da to nije ba? dobra opcija...
Mislim bilo bi mi uredu da je u kvaru 1, 2 kanala, pa čak i 5...
Ali svi...
Mislio sam da je Eurorack ne?to bolja serija od sitnog Xenyx-a, ali eto...
Nebitno...
Samo ne razumijem, mislim, meni stvarno to ne smeta, ali za?to svi ljudi ovdje moraju na jedan tako "podrugljivi" način da daju odgovore.Nikako mi to nije jasno...
Ili svi stvarno imaju ekstremno dobru opremu, ili im je smje?na pomisao da neko ko nema para da sebi priu?ti dobru opremu poku?ava da se bavi muzikom.Ja bih vi?e nego bilo ko drugi volio da imam MACKIE-a recimo u svom "studiju", volio bih i da imam KSM Shure-a, i dobre monitore, i AKG slu?alice, i veliki vocal booth i puno toga, ali jednostavno nemam para da sebi sve to priu?tim...
Mislim da ćete se i vi slo?iti samnom da to ?to nemam para nije razlog da ne radim ne?to...
Za razliku od moje "čobanske" okoline (a znajte da ?ivim u srednjoj Bosni) ja ipak radim ne?to...
U gradu u kojem su svakog vikenda "zvezde turbo-folka" po diskotekama ja se bavim rap-om, pa vi sad razmislite kakvo tlo imam uop?te...
Ja znam da je moj "studio" bullshit, ali za razliku od 90% neafirmisanih rappera ja imam svoju opremicu, i nisam od onih koji tvrde da se mo?e pjesma uraditi sa ching chang chong slu?alicama i mikrofonom u spavaćoj sobi, i svjestan sam da mnogo toga treba, ali jednostavno nemam bogatog chaleta koji će mi sve to plaćati...
Ne bih stvarno volio da vi koji ste ipak dali neke odgovore shvatite kao neki napad ili ne?to, naprotiv, hvala vama na odgovorima, ali jednostavno mislim da mo?ete biti malo suptilniji, sa nekim konstruktivnijim savjetima.
Mnogo toga ima na ovom forumu, ali malo toga ?to mo?emo iskoristiti MI, "sitne ribe"...
Malo je savjeta za neke "home-made" projekte...
Malo je savjeta za alternativna rje?enja, svi su nekako ili pravo nabavi ili nemoj nikako...
Jbga...Onda meni preostaje ovo nikako...
Gdje sam god na netu tra?io recimo neku iole normalnu zamjenu za absorbersku spu?vu, piramidalnu npr. svi su mi rekli da ne postoji nikakva "iole" zamjena i da to nije skupo i da to trebam kupiti...
Naravno da nije skupo...
U BiH m2 ko?ta oko 20 evra, sad vi recimo preračunajte koliko mi treba minimalno kvadrata...
Ja sam student koji ima 100tinjak evra d?eparca mjesečno...
Za mene je 20 evra velika lova...
I onda opet dođemo na početak, ili kupi ili odustani...
Meni se nikako ne odustaje...
Jo? jednom hvala na odgovorima, ka?u ko pita, taj ne skita...
Mo?da bih se i zaletio pa kupio glupu miksetu...
Ko zna...
Znam da sad neću zasigurno...
Veliki pozdrav