Thread: Tambura?i
View Single Post
Old 13-05-2012, 11:39 AM   #5
SNG
Junior Member

Default Re: Tambura?i

Imao sam 6 pickup mikrofona i 5 pilota za pevanje... privezao ih na wireless, pokacio na tamburase, upario sa risiverima i zapisao koji je koji. Nisam nosio miksetu vec su mi dali od kluba.

Bilo je par problema doduse...
Dosli smo usred svadbe posto su tamburasi kasnili pa nismo mogli da odradimo tonsku jer je jedan bend vec svirao. Nisam imao slobodnih kanala na mikseti pa sam morao da cekam da zavrsi prvi bend pa da krenem da namestam zvuk (usred svadbe)...plus je mikseta bila IZA zvucnika. Na kraju sam uspeo da namestim dok je drugi bend svirao posto nije bilo ni trunke pauze izmedju (proveravao sam da li sve radi i da li je povezano po signalu). Tamburasi su trebali da sviraju treci ali nisu vec je uleteo neki sesti bend koji je mene skroz iskljucio i nakacio se na moje kanale... Posle njih su tamburasi krenuli da sviraju pa sam namestio sound tokom njihovog sviranja, na frku takoreci, ali je ispao problem i sa njima posto je sala dugacka stotinak metara a wireless koji sam ja koristio ne moze da hvata toliko daleko. Rekao sam ja njima da ne idu dalje od odredjenog stola ali dzaba...pa je tu bilo "trci do tamburasa i reci im da se vracaju" ali oni nece posto "neko tamo dole mase sa parama kod onog tamo stola!". Do 20 metara su mi radili svi kako treba, na kraju sale samo vokal, bass i jedna tambura, ali su svi bili toliko pijani da niko nista nije ni primetio... samo mi je drugi stariji tonac koji je video da sam prebledeo prisao i rekao da ne brinem i da se desava svasta u ovom poslu...

Ako nista svinjetina je bila JAKO dobra i imali su vrhunsku domacu rakiju...
SNG is offline   Reply With Quote