Re: Native Instruments Komplete 8
sto se mene tice, ja sam u pocetku nesto bio zaludjen za komplete 8, cak sam razmatrao za kupovinu, i posto su se na netu pojavile "narodne" verzije, skinuo sam sve ono sto do tad nisam imao i tako da kazem kompletirao sve te iste verzije koje ima i u komplete 8 paketu... i necu da pljujem, kad je dzabe i sircje je slatko, ali posle mesec dana "isprobavanja" sam shvatio da sam neke stvari dzabe skidao, bubnjevi su stvarno standard, neki sintovi, ima tu jos par stvari koje zelim da probam sto se naknadno pojavilo, ali mislim da za neke stvari postoje mnogo bolje solucije i paketi drugih proizvodjaca, svakome je to stvar ukusa, meni se recimo alicia keys dopada za neke pop varijante, a drugima pak to ne pije vodu... za stringse ipak mislim da ima daleko boljih, pogotovo za violine (mozda po meni 8dio u poslednje vreme sa sto sam cuo)...
a mora se imati i u vidu da dosta tih featured tutorialsa na youtubeu su bukvalno reviewi gde se predstave samo najbolje stvari, prosecan covek kaze, ako su ovo spakovali u 2 minuta videa, ko zna sta jos tu ima, i onda se zalete da kupe a posle se razocaraju... u svakom slucaju dok se ne preslusaju sempl baze sa sajtova ili demoi ili neki advanced tutoriali ne moze se doci do zakljucka... mozda je bolje da i ti za pocetak isprobas te "narodne" verzije pa da vidis da li ti to odgovara, i nadam se da ces biti zadovoljan... pozdrav!
|