View Single Post
Old 09-05-2012, 07:12 AM   #2
loscolorados
Member

Default Re: Native Instruments Komplete 8

Quote:
Originally Posted by geminni View Post
Planiram da kupim ovaj paket pa me zanima da li je neko imao u mogucnosti da ga prostudira?

Najinteresantiniji mi je Kontakt sa svojim semplovima, kao i paketi klavira i bubnjeva.
U muzickom pravcu vise naginjem instrumentalnom, ambientalnom muzikom sa instrumentima klavira, hora i zicanih instrumenata. Pokusavam da nadjem nesto od kontakovih instrumenata na youtube-u ali je ili ne cujno ili je zvuk sniman preko mikrofona kamere pa zvuci katastrofalno.
Ne ocekujem zvuk LA strings-a ali mozda mrvicu da je bolje od Session strings-a u vidu zvuka. Najvise me nervira kada violine zvuce kao teglenje macica u sred zime na minus 15
Meni osobno brate u tom cijelom kompletu 8 daleko najjadnije zvu?e stvari ba? iz tog kontakta, o?ajni klaviri, bubnjevi sramotni.
Dodu?e "hor" zvu?i ?isto okej.

Session strings - ?ali bo?e, al imaju oni session strings pro koji se mogu mjerit sa LA strings, nasre?u sve ostale stvari iz kompleta zvu?e do jaja.

Ima? studio drummer i abbey roads koji su standardi industrije.
Neznam kolko te zanimaju sintisajzeri ali su predobri.

i tako, sam ?to dalje od kontaktovog sme?a (ak ve? misli? tro?it novac)

e da i klaviri iz kontakta su o?aj o?aja, no dobije? one sa kompletom berlin, new york i te ti su malo bolji, a njihov alicas keys je najbolji, al to nije u kompletu, dobije? sa kompletom i vintage organs, isto okej orgulje
loscolorados is offline   Reply With Quote