Re: limiteri live
Nije bas da ti pomazem, ali pre par godina je bio koncert u Nisu, svakave grupe itd i nekoliko rap grupa, moja grupa, tadasnji ceo Bassivity itd... Kad god bi bio rep nastup kad udari kick grozno pucanje u razglasu se culo, pucanje kao probijanje neko...Ozvucavanje je radio tada jedan od najjacih likova u Nisu, ne bi da imenujem, i onda su napali mene kako mi koristimo muziku napravljenu na kompjuterima i da to povredjuje/kvari njegov sistem... zbog velicine manifestacije nije mogao da prekine koncert ali je dolazio da se*e na svakih 3 minuta, da sam mu u jednom trenutku rekao "Ti jednostavno ne znas to da radis", "imas li ti zavrsenu skolu za ovaj posao?" (klasicna seljacka fora, ali sa seljacima moras kao seljak), " pisni jos jednom i prebicu te", posle toga vise nije dosao sere... A nije dozvoljavao da pridjem mikseru i pojacalima da doteram nivoe... Relja iz VIP-a je predpostavio tada da je prejakim signalom ulazio u pojacalo da bi izneo snagu...Ko bi ga znao... Meni je isto zvucalo kao klasican overload, kad recimo uteras kick u digitalnu nulu 5-6 db tako nekako slicno zvuci...
|