View Single Post
Old 24-04-2012, 10:42 AM   #3
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Default Re: Razočaravajući fakti o pop muzici

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ja jednostavno ne zivim u proslosti i to se odrazava na sve oko mene. Pocevsi od muzike....Ostarilo se, neke vrednosti i ukusi su se promenili..to se zove evolucija!
Razmisljam o ovome sto si rek'o... u pravu si nema sta... slicna je situacija i kod mene ali ja i dalje pustam Vangelisa, Pink Floyd i tu jos neke drugare... nisam rob modernih stvari tipa IPad i ostalo... dok npr. bolje je naravno imati veliki LCD TV kuci nego Sony Trinitron od pre 20 godina i bolje je gledati Bluray nego VHS...

jednostavno sta mislim da je usiljeno i sta mi ne legne - jednostavno nije leglo...

p.s. Gledam vec odavno da kupim neki IPhone / Android telefon zbog jebem li cega... valjda da budem IN... poigram se malo snjim... otvorim par interesantnih aplikacija... smori me touchscreen posle 20 min i bacim ga... jednostavno koncepciju touchscreen telefon / tablet ne_prihvatam i to je to... neće duša...

T
urbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti.

Last edited by sRce; 24-04-2012 at 10:55 AM.
sRce is offline   Reply With Quote