Quote:
Originally Posted by Znak
To je valjda DaBearu i bio cilj, da se ljudi malo razmrdaju, da se razbije "klasni mir i takve trice, ustajala žabokrečina".
|
@ Znak - +10
@ Vasa -

(za babe) Vrh !!
@ Quake2 - hahah (jok ti znas!?) Pa dok smo bili klinci u Beogradu, visili smo
sa raznoraznim rokerima i nasim metalcima (cak i pomagali na snimanju Warriors albuma!!) A od ploca - nema sta nemam. Od Black Sabbath, Judas Priest, Def Leppard, Rainbow, Michael Schanker, UFO, rush, ..you name it I have it!! SAMO - prerastao sam tu muziku..sad mi je dosadno!
@ Ridge - razumeo sam muziku..mozda cak i vise nego sto bi trebao !!
Inac za ostalo ?????

Bilo je ovde mnogo
"primitivnijeg" recnika...
Imam pravo da mi se nesto ne svidja !!!
Iako sam radio 2 Bob Marley remiksa za Island Records, i za obadva remiksa je radjen i video (oficijelni radio miks), ne volim Bob marley-a. Uvek cu pre da slusam UB40 nego Marley-a..sorry, ali ja tu nista ne mogu.
ja jednostavno ne zivim u proslosti i to se odrazava na sve oko mene. Pocevsi od muzike....Ostarilo se, neke vrednosti i ukusi su se promenili..to se zove evolucija!
Cak sam neki dan (ponovo) spojio gramofon...da prodjem kroz ploce.(nekoliko hiljada komada - UGLAVNOM nista novije od 1987 - tad sam poceo da kupujem CDs).i.... bas mi nije legla nijedna ploca koju sam izvadio,,(sto nase sto strane).. i spakovao gramofon opet.
Inace - dobro jutro forume!! (malo smo se promeskoljili od ustajalih tema..)