Quote:
Originally Posted by ridge
@Big Bockie
Nikog nisam vredjao pa nema potrebe da mi editujes post. To su krajnje normalna pitanja ako neko nekoga naziva pederajom, narkomanom i zemljoradnikom, u krajnje pogrdnom znacenju onda mogu i ja da ga pitam dal je Homofob, moralista i elitista. Iskreno dojadio mi recnik gorepomenutog, pa ako se sankcionise nesto mislim da njegov post to daleko vise zasluzuje! Ne mozes da sa osmehom na licu tapses nekog ko pljuje po osnovama i srzi u krajnjem slucaju i samog foruma Rumski.
|
Uz dužno poštovanje, i tebi i potpisu (stara rumski elita) način obraćanja ("imaš nekih problema?" i sl.) je...doličan nekom ruralnom alko-svartištu , navijačkoj taštini i slično...
Obično se posle takve rečenice pojavi interventna...bar u mom selu...i da je neki drugi moderator, popio bi
ban ko kuća, ali ja sam samo dobronamerno, tiho skrenuo pažnju...
Da Bear je pre svega čovek sa velikim profesionalnim iskustvom i radom iza sebe.
Iako uživam čitajući kritike na njegovu izjavu, iako me "poklopio" nekoliko puta, ipak mislim da to nije način obraćanja prema bilo kome na forumu, koliko god se ne slagao! Ako je on pogrešio, to govori o njemu, poštovao je pravilnik i nije lično vređao članove...!
Ako ja grešim, tu su i kolege, pa neka me "edituju"...
Kažem, poštujem, izuzetno, to što se ne slažeš sa nečijim stavom,to je tvoje apsulutno pravo!
Srdačan pozdrav.