View Single Post
Old 23-04-2012, 10:39 PM   #10
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Default Re: Razočaravajući fakti o pop muzici

Nikad nisam bio neki veliki fan Zeppelina, Hendrix-a, naprotiv, ali pljuvati pionire iz tog vremena koji su bili bukvalno pokret i standard a plaziti po malom Bieberu je bas maliciozno.
Evo, sad bas namjerno ukucam neku biberli pjesmu da vidim da nije evoluirao a ja to propustio u medjuvremenu i zbilja, nema tu nista za 18+.
Svaka klinji cast ali bracala...? Koji k... pricam o njemu?

E sad, sto americka balavurdija gine za malim mislim da je i zbog okica i nosica a kad nesto i odmjauce, super, za upiskiti se u roze gacice.
Rece jedan manga: "...Cindy Crawford ass motherfuckers..." i bukvalno to!
Za razliku od nekada, danas muziku nazalost previse prodaju lijepa, napuderisana lica a ne zvuci!

Da Bear, car si ali nekako imam utisak da si pretjeran trendchaser, al` malo je reci pretjeran. Kapiram da je profi deformacija ali luksuz je biti tako pljuvacki nasiljen na ljude koji su de facto zvijezde sirih kvaliteta, tesko ce me iko ubijediti u suprotno. Da se razumijemo, meni puca slic za svim ovim navedenim artistima sem mozda Depeche Mode-a i Marley-a ali sta te spopalo?

Dakle, Celine i njen glas je za Recycle Bin sta je Biber i njegovo mazenje i stenjanje sa golisavim curicama.

Uzimaju li se u obzir i neki drugi parametri osim tvoje procijene da ce neko ko sad prodaje vise postera i figurica sa svojim likom nego muzike nekad mozda biti jako zreo i kvalitetan muzicar, i autor svoje muzike ako mozda vec sad ne smislja ove svoje stihove? Super je biti samouvjeren ali trunku vise postovanja prema staroj skoli majku mu!

Meni nije jasno, sta je to sto on nosi,nudi,predstavlja bilo kome preko 18 godina?
Super je mali, moderan, moderna produkcija al bi puno ljepse bilo svaki put umjesto njegovog glasa cuti npr. Celine Dion il Bob Marley-a. Pa vala i Springstina u majici bez rukava!

http://slikaiprilika.bandcamp.com/
Ngino is offline   Reply With Quote