Ma ja to nesto filozofiram mada ne verujem ni sam u to da cu ih u skorije vreme bilo cim drugim zameniti.Jedna kartica je na mom nalogu,druga nije a na oba imam i vise nego pristojan paket plugova ali jbg,nesto sto imam na jednoj nemam da drugoj,bla,bla pa necu da ih razdvajam.A ako bi menjao za dvojku mogao bih zadrzati plugove samo sa jedne kartice...Ili uzimati dva solo-a pa se zezati sa preregistracijama naloga...nem pojma,otom potom,mozda ponude i bolje uslove...

Ja sam genealno pristalica DSP sistema,kad se arci na windowsu.Nekako se posle toliko godina zezanja sa softwerom,update-ovima,flekama,bla,bla,te ovaj radi dobro te onaj,sa alatom kao sto je UAD, nekako se gospodski osecam.

Sistem koji funkcionise,upali i vozi.Sa njim spoznadoh svemirsku istinu da ako sa nekim od plugova ne uspem resiti problem,nije do proklete masine

Kompresore koristim uz jutarnju kafu,kako oci otvorim 1176,DBX,LA3A.Precision Multibend mi je najmocniji 'alat' sa kojim se sretoh,od skoro ga imam,carobni stapic bukvalno...
Prijao bi mi jedan solo,duplirao bih ergelu i sve bi bilo mnogo komotnije.Pa tu su onda massive,fatso,lex,valjalo bi valjalo.

Ali nemam problem dok god budem mogao koristi PCI da izguram bilo koju pricu i sa ova dva keca.Bar za sada i sa projektima koje radim trenutno.Pa dok se bude moglo tako...
Ali onako iskreno i emotivno,sanjam ovaj novi apollo.