Thread: Cemu Semplovi?
View Single Post
Old 18-04-2012, 02:02 PM   #13
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Cemu Semplovi?

Čitam sve ovo i razmišljam,moram malo da se našalim...:

Bio jednom jedan Rumski. Kakav Rumski? Strašan Rumski!

I bili tamo neki strašni likovi, i jeli male silente svaki dan. Svi tragovi silenata vodili ka Rumskom, a ni jedan nazad... I kad stiže mali silente podno rumskoga foruma, pitaše bazičnoga pitanja!

Oblaci se nadviše u vrh foruma Rumskoga, vijetar brizne, grane trza k'o latice maslačka sa brestova rumskih...No umesto odgovora, začu se straaašni gnev razjarenih forumaša:

Čitaj silente, čitaj foruma Rumskoga, čitaj silente guugla bijeloga, i wikipedije rosne, što znanje pružaše i informacija o audiju!

No silent opet izdašno zavapi u prkos forumašima gnevnim, vaskolikim:

Ali ja ne znam jezika engleskoga, ne znam guugla bijeloga pretražiti i wikipedije rosne razumeti
...!

Skupiše se forumaši gnevni ko vrane crne oko silenta bespomoćnoga, u kolo iznad glave zaigraše... Puče munja sred kola, po sred siroma' silenta te mu istog trena oživeše znanje jezika engleskoga, brauzovanja guugla bijeloga i rose wikipedijine, te mu sva znanja kroz žile potekoše...i novi vidici otvoriše...

Pade silent, zaspa, vijetar stade, oblaci ispariše a zlobni forumaši se povukoše u zlobnom smehu u vrh foruma Rumskoga da vrebaju ostale silente nejake...

Prođe godina, prođe i dvije! Prođe 7 godina, a silent znanja svoja ne stiže da iskoristi, jer ne radiše ništa, već i dalje pitaše i pitaše...

Dođe silent opet podno Rumskoga foruma, i zavapiše:

Oj vi zlobni likovi sa Rumskoga foruma, što mi ovo znanje dadoste, kad ga nemam na čemu iskoristiti jer ništa ne radih, već samo pitah i pitah i pitah...

Odjekuje grohotni zlobni smijeh sa Rumskoga foruma....!

Uh, kako montiram....

.

Bockie is offline