View Single Post
Old 16-04-2012, 06:10 PM   #30
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: Stigao Waves NLS

Ne znam za tebe al ja bih se tesko usudio za sebe reci da nisam lud. Ne znam,meni su svi ti simulatori malo bespotrebni,barem za ono sto radim i uglavnom sam sa njima imao vise stete nego koristi.Strip bus nisam probao,Satson mi se svideo ali ne na nivou da promenim koncepciju rada i da ga koristim kao must have na kanalima.Kapiram da u elektronici(elektronskoj muzici) oni znaju da daju malo "analognog" smeka i desterilisu zvuk u nekoj meri ali u muzici koju ja snimam uglavnom imam brdo prirodnog dista pa nemam potrebu za tim.Od svih tih simulacija jedino mi se svideo ovaj skorasnji ReelBus(by Tonebooster) kao blagi saturator na grupama i master kanalu i u par navrata fino mi je radio waves-ov kramer.Ali daleko je sve to od price koju proizvodjaci doticnih prodaju uz te plugove.
A ovo sa NLS-om je cista zajebancija.Igrao sam se ceo jedan dan i batalio ga.Svidja mi se koncept kako su zamislili to sa VCA grupama ali zvucno nista specijalno nisam uocio sem upravo toga sto si rekao,cistog pojacavanja signala....

Last edited by alen; 16-04-2012 at 06:12 PM.
alen is offline   Reply With Quote