Thread: mo?da
View Single Post
Old 16-04-2012, 01:32 PM   #6
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: mo?da

evo iz licnog iskustva kad sam ischitavao forum i pre nego da se registrujem nailazio sam na "ne-dobronamerne" postove gde su stalni clanovi ove nove pokusavali da upute na nesto ali su lose bili shvaceni... ali jedno mogu da tvrdim a to je: svako ko je normalno pitao, objasnio pri upitu sta tacno zeli, objasnio sta je sve pokusao i gde je sve pitao a nije dobio resenje - taj je ovde sigurno dobio dobronameran korektan odgovor ! ... svi ostali "klinci" u ovom poslu koji misle da drze sve znanje ovog posla u shaci, a udje sa pitanjem tipa ej ljudi kako da mutiram kanal ajd hitno! su sigurno u pocetku bili ignorisani, pa upuceni da prvo makar pokusaju da sami dodju do resenja (mozda i uz pomoc Google-a, wiki...); kad im je i to tesko, normalno da ce se dici i kuke i motike protiv njih . mislim da mali broj clanova ovde shvata ko su i sta su ti stalni clanovi koji odavno pomazu novijima, jer ti ljudi to znanje nisu zaradili glupim arogantnim pitanjima vec godinama u muzici i hitovima iza sebe... ja znam da cu makar uvek imati zahvalnosti i postovanje prema njima, jer iz tih njihovih (vasih) postova sam bogami nabrao debelo znanje...

i novijim clanovima kazem: ischitavajte ovaj forum sto vise nece vam skoditi
BlasterMaster is offline