Re: mo?da
Jedna je stvar sasvim sigurna a to je da nitko od vas ni njih ne?e ili ?e jako te?ko pogoditi ?to ja ?elim. I definitivno samo ja znam kako ?elim da mi ne?to zvu?i. No isto tako je istina da to mo?da i nije po pravilima struke a ta pravila sam i osobno isprobao. Radio sam s toncem koji zna posao i onakav grubi mix sa pode?avanjem ja?ine kanala bio je ono ?to i kako sam zamislio . Na finalnom mixu nisam bio bili su ostali ?lanovi benda. Bilo bi bezobrazno od mene kad bih rekao da ?ovjek nije znao posao i da ga nije korektno odradio. Ali isto tako ta stvar vi?e nije bila ta stvar.I kad sam je kroz mnogo godina preslu?ao na jednoj staroj kaseti koju mi je tonac nasnimio na samom snimanju moje se mi?ljenje ni mamo nije promijenilo.
No stuka govori svoje i neka pravila postoje. I pravila ali i alati kojima treba poslo?iti ta pravila. No to je tek jedan mali dio posla . Sve ostalo je individualno, no onaj mali dio ipak treba postojati.
U tom malom dijelu krije se bezbroj pitanja pa tako i mojih.
I vjerojatno bih bio najsretniji da ne moram nikoga ni?ta pitati ni ikome dosa?ivati.
|