Ja ne znam onda Daddy koju ti mašinu imaš, ili mora da ti je nešto izhogovano.
Upravo sam otvorio
184 instanci NLS channel-a u C5, ako je to srkanje onda jebi ga :S I pazi, to je 184 instanci u Cubase 5 x86 na x64 sistemu, verujem da ću u Reaperu x64 otvoriti daleko više instanci nego u C5.
i5 2500k procesor, 512 samples buffer na kartici. Da sam stavio 1024 ili 2048 možda bih i 300 komada mogao da otvorim :S
I plus, meni uopšte ne zvuči nesuptilno poredivši sa drugim konzol emulacijama, a kupio sam i satson i stripbus, oba prave instant razliku, naročito stripbus.
Evo jedan "testić". Stavio sam kick i stavio sam NLS na njega da vidim šta se dešava sa zvukom kad se baš drajvuje, zanimala me je ta distorzija o kojoj ljudi pričaju. NLS kanal , NEVO je emulacija, krenkovana na NLS kanalu do kraja i na odgovarajućoj VCA grupi isto do kraja. Pažljivo sam trim-outovao signal da me ne impresionira snaga. Ja ovde ne čujem nesuptilnost, za krenkovano sve do prokletog kraja, i to na kick-u, ovo je za mene prokleto suptilno, i to je da li je korisno suptilno ili štetno suptilno. Ja mislim da waves ovde prodaje maglu i ne verujem da NLS channels između sebe interaguju kao sto to rade na stripbusu recimo.
Evo vam primera o kome pričam, 2 fajla, jedan od njih je dry jedan je nevo krenkovan do kraja i na kanalu i vca grupi, meni je "meh", nisam vam napisao koji je koji, samo poslušajte i recite šta mislite, koji je koji, koji je možda bolji i da li ste impresionirani sa drajvom krenkovanim do kraja
http://www.mediafire.com/?rq4adazqrgv0di3
Ja zaista nisam imao prilike u životu miksati na sslu ili neve-u, ali čvrsto verujem da kad se gain krenkuje do kraja i to u dva nivoa (kao ovde, na kanalu i na njegovoj vca grupi) da se sigurno čuje enormna razlka