mo?da
Pro?itao sam dosta stvari na ovom forumu i ima stvarno dobrih odgovora i ljudi ?eljnih pomo?i nekome ali na?alost ima i onih koji ne ?ele shvatiti da se masa pitanja postavlja od strane po?etnika ili pak onih naprednijih koji su igrom slu?aja negdje zapeli. Nekad su to neke sitnice koje na?alost predstavljaju nerije?iv problem. No takve sitnice nisu razlog za ne?iju sprdnju i ironiju.Ako ima volje i vremena pomogni ako ne ne.Nikom ni?ta. Neke banalnosti nekad dovedu stanje do nerije?ivosti a tek jedan klik dovoljan je da se stvar rije?i na zadovoljstvo onog ko je tra?io pomo? ali i nekog dobronamjernika ko je ?elio pomo?i.
Evo jedan primjer koji nema veze s DAW-om i sl.stvarima vezanim za ovaj forum ali ima veze s ovim ?to govorim.
Moja mala stvarnu u?i i zna. Pa tako i informatiku. Do?e jednom ku?i i pla?e kako je kompjuteri ne vole. ????
Ka?e sve napravi kako treba a rije?enje ne ispadne kako treba tj uop?e ga nema. Da bi dokazala u?iteljici da zna zamolila ju je da sjedne za komp a moja mala joj je govorila ?to treba i u?iteljica je sve upisivala i odre?ivala kako joj je mala rekla. Finale-radi-mala ponovi sama sve i----ne radi???
Nerije?iv problem ili?
kod ku?e isto ona mi govori ja radim i sve radi . Proba sama -ne radi
Da li je komp ne voli il ?to.
Ne .
I ja i u?iteljica nesvijesno tj.rutinski na kraju smo kliknuli lijevim klikom i "zaokru?ili" projekt a mala je direktno i?la na projekciju
Nadam se da ste shvatili ?to sam htio re?i. Nekome je rutina a nekome je nepremostiv problem. No je li taj netko onda za otpad. A neki postovi stvarno tako govore.
Znam treba imat strpljenja s takvima me?u koje i ja spadam ali....
Nije li to i bit ovakvih mjesta...
Bit?e sad do?o je ju?e a ve? je po?eo sr...
Ne nikako nemam takve namjere
|