Thread: Hdd 1 tb ???
View Single Post
Old 15-04-2012, 09:10 AM   #3
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Default Re: Hdd 1 tb ???

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Najvece pravilo kod ocenjivanja pouzdanosti hddova jeste da nema pravila... Dok diskovi predju odredjenu kilometrazu (citaj rade par mjeseci) vec ih smenjuju drugi modeli, druge tehnologije, a djelovi (citaj motori, mehanika) ionako su podlozni masinskim nesavrsenostima u postupcima proizvodnje, tako da nikada ne mozete za neki disk tvrditi kako su oni pouzdani (jer ionako disk iliti seriju za koju zakljucite da su ok, vise nema na trzistu...smjenili su ih neki novi, nove revizije).
Jasno mi je da nove tehnologije izlaze na dnevnoj bazi, pa sam se zato obratio ovdje za pomoć, ako je Rumski moo?e uopće dat na zadanu temu, upravo iz razloga kojeg si naveo ... Tra?io sam malo osobnih iskustava, pa mo?da i za koji navedeni model iz prvog posta, kakvu potvrdu ispravnosti ili postojanosti ... a znam da je to te?ko ako ba? čovjek koji odgovara na thread nije koristio ba? taj model ...

Quote:
Originally Posted by AudioStorm View Post

I jos nesto,znam da je frka za pare,ali stvarno treba misliti o SSD prici jer je ovo realno sve sa HDD ne moze da ostane u trci ...

Ja se nadam da cu se skrpiti za neki Intel

http://www.itsvet.com/kategorija/har.../comp_comp_hdd
Ma stari, razmi?ljao sam ja o tome, ali nema se para . Ja već zadnjih godinu dana gledam kako da si skombiniram novi komp (neki intel i5 2500) , jer mi realno vi?e ovaj moj ba? i ne koristi kada mi produkcija tra?i VI?E ... no opet, nema se, a hoće se ... Idem dio po dio, trebam sada teru ili teru i po HD za sto jura i to je to! A ne vidim načina kako kupiti nov kada je neki WD od tere najmanje 125-130 ? ...

Studio Predator
Eomsy is offline   Reply With Quote