View Single Post
Old 12-04-2012, 08:15 PM   #3
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: mix i mastering

ja dokazem svaku rec u svakom momentu. video napravim za ovo gore ako trebaXD ee pijem kolu i bas mi je fino hahaha cak imam i 6 bananica sokostark. nemos' bez tog.

jednostavno mu kazem ako ce tezim putem ima dole zasto je tezi put, ako ce laksim putem ima gore zasto je laksi. znaci il sam sebi sempluj stvari jednobojne i bice i mix za pohvalu, il uci mnogo tezi put onaj dole pa sta bude. ja sa donjim putem nisam zadovoljan, ne znam. *pod ne znam znaci podrazumevam znam dovoljno al voleo bih znati mnoggoo visee.

i da vas ne bune, sluh ponekad nije na prvom mestu u svemu ovome, zasto? zato sto verovatno znate neke stvari tj cujete , il cujete ustvari sve sta vam smeta al ne znate to s pluginom popravit znaci nastimati sto posto perfekt plugin neki koji vam ne lezi. ima ovde monogi od nas verovatno imaju uho strava, neko bi nas smatrao ludim , a ustvari samo ne znamo s nekim pluginom dobro uradit stvar to je sve. ja se baziram samo na pc, ne pricam za externe hardwer uredjaje pa da to zvuci jos vise svetski.

kazem za mix kako i sta jednostavno. sad ono moze biti primer za bilo koje instrumente ili vokale. ista stvar , ne mogu se slagati ni dva glasa zbog tog sto perfekt pevaju, jedan ako mu nije slican odmah odudara iako je perfekt pevanje. i iz tog moze izaci neki zakljucak za mix.

ja za bolje ne znam. trudim se .
ustvari preskocte ba mene kojima sam OUT, ja pricam ono sto znam. ko to shvati shvati, ko ne ima bolju skolu i moja mu je prica drugacija, nit se ja na to ljutim nit ista..
branoy is offline   Reply With Quote