Quote:
Originally Posted by OFF
Kad smo tu.... da li je neko probao onu AT 2500 sa dve membrane (kondenz i din)......?
|
Yep...! Odličan mic,
babaroga!
Jedan zajeb doduše:
Problem je što retko kad možeš
obe (kapisle) da koristiš. Mislim, po(j)enta jeste to što su fazno "perfektno" složeni, samo nekako, empirijski, nikad ti ne trebaju oba na istoj poziciji, pa kažem
uglavnom jedan ti mnogo više treba nego drugi,ili još "srpskije" : jedan uvek bude
sranje, i onda i pored toga moraš i "treći" (fizički drugi) mic da stavljaš...
Daje veoma jak output, pa ponekad mixeri koji nemaju "obaranje" preampa (dakle
ne gaina na istom, već samog preampa) mogu imati "problem"...što je zajeb u live slučajevima... ...kao ja sa Onyx-om, koji baš trpi, al' džebi ga...
Tonski, sa druge strane je veoma dobar, jbmlg, ja sam nekako fan AT, pa sam malo i pristrasan, ali ima ujednačen ceo spektar i svašta možeš iz njega izvući... Koristan mic, ali ipak košta, mamu mu, a mlađi "dinamički" brat isto tako dobro radi, pa mi je nekako bolji...!
Iskreno, moram da priznam

, jbt, sve češće hvalim tu firmu, ne znam da li su vremenom postali ozbiljni, ili sam ja prolupao (biće da je to

) ali Behringer B5 (ono malo govance) zna da odradi stvarno dobro na kicku (oboren na -10db)...

...do te mere da sam ga par puta ostavio samog kad naletim na
"zatvoren" kick i tvrdoglavog bubnjara koji neće da skloni front... (a tako
NAJBOLJE radi D112, skroz bez fronta, sa eventualno "denf"-om, bar po mom iskustvu,
nenadjebivo, u centar Mile, i da vidiš,
svega, na svakom ozvučenju, i na najgovnjivijem, kick k'o "kuća"...!!!)