Quote:
Originally Posted by LAMPASH
Nemanja, ima li tih Noctue fanova da se nabave u Pozarevcu? Ako ima gde? Trebace mi sada samo za CPU i napajanje.
Pozdrav!
|
Trenutno ih nema po prodavnicama, ne znam sto, ali rekose da bi trebalo da ih bude u skorije vreme..Ja sam sasvim slucajno u oglasima naleteo na jednu 12 (novu) za napajanje..A sto se tice CPU morao sam nesto da budzim, tj da uzimam thermaltake hladnjak a ventilator noctuin jer mi je kuciste rackmount 4u pa originalni kompletni hladnjaci noctuini ne mogu da stanu jer su svi mahom sa kulerima od 12 ili 14cm u prevodu visine oko 15cm, a iskreno i mrzelo me je da skidam plocu jer su svi njihovi hladnjaci univerzalni , za sve sockete, pa se mora skidati ploca da bi se moglo ugraditi podnozje za hladnjak. E sada ako imas obicno midi ili big tower mozes staviti i originalni kompletan noctua hladnjak sa ventilatorom, a ako ti je kuciste manjih dimenzija..preporuka (ako imas intela) da kupis hladnjak thermaltake x3 koji je fabricki napravljen za intela i ne mora se skidati ploca prilikom ugradnje.. Dakle, kupis thermaltake x3 (oko 2000din), skines njegov originalni kuler i ugradis noctuinu osmicu..