View Single Post
Old 01-04-2012, 05:03 PM   #5
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: ?i??enje mikrofona - pomoc ?

pa nisu toliko teski mikrofoni doduse dvojica sa lakocom podignu... ne shalu na stranu, stalno se nesto usnimava, a posto ne volim da mi se mikrofon kejsevi vuku tu po podovima, sve te periferije drzim u posebnoj sobi - ostavi, i ja isto praktikujem ako recimo imam pauzu nekoliko dana spakujem mikrofone, tkanina preko mixera i klavijatura i sve to... ali me iskreno i mrzi da stalno jurim do sobe pa vadi mick pa sklapaj pa rasklapaj... a i stalno nailaze neki novi momci koji prvi put ulaze pa mora da se vidi kao oprema, to jeste mozda glupo ali je realno...

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
?to se tiče tih tačkica koje su se pojavile: kako reaguju na obično grebanje noktom?
e Vaso, to sam i prvo pokusao posto nije htelo krpom i ne skida se, doduse nisam bas grebao najjace da ne ostane neki trag grebanja, kako da opisem, na izgled deluju povrsinski, kao kad vam recimo kapne farba negde, vi odma prebrisete ali ostane flekica, koja je ustvari povrsinska ali nece da se skine, dal zbog mat strukture ili mozda prodre kroz taj prvi sedef lak zastitni sloj...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote