View Single Post
Old 01-04-2012, 04:11 AM   #6
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Adam A3X>Yamaha HS50M<KRK RP6 G2

buraz nemoj samo pogresno da shvatis nas sto ti dajemo savete, na kraju krajeva to bi trebalo biti samo tvoj izbor i to ako je moguce da ih se prvo naslusas u nekoj radnji (a za balkan uzeci u obzir novcano stanje i pametnu investiciju to bi trebalo da bude obavezno) pa da tek onda doneses sud. Ja licno ne kazem da su Adami najbolji na svetu ili sta ti ja znam (cak ax seriju nisam ni cuo a i ne zelim pravo da kazem da cujem ove vece modele posle kritika o "prdenju" porta, pricam samo o A seriji), do sada jedino sto bih razmatrao za stvarno ozbiljan rad (od onoga sto sam cuo) su ns10ke i dobro pojacalo i stara mackie hr serija u koju ostah zaljubljen do danas. Takodje sam imao prilike slusati dajnaudio i nema potrebe da ih hvalim koliko su dobri i to je po meni taj neki realan profi izbor... ja do sad nisam sreo nekog da je prodao adame i uzeo hs80 recimo i tvrdi da je bolji izbor. opet kazem, za hs50 ljudi imaju manje losih kritika od hs80, i za sada bi ti i to sasvim super posluzilo...
ako imas volje i novca da recimo posle ove kupovine predjes na nesto bolje tipa ns10 ili adam ili dynaudio onda pazari nesto za sad pa ce se to lako prodati posle... evo adam najavio i neku novu F seriju koja ce zameniti AX a bice i jeftinija... sta ga znas...

Quote:
Originally Posted by vakatt View Post
Blaster, razlilka izmedju membrana nije tolko velika, ADAM ih je malo cudno imenovao sa oznakom 3 ali membrana je u stvari 4,5" sto nije isto kao i 5" ali nije ni matiz-passat
priznajem gresku Vakatt i stand corrected, prebacio sam se nesto
BlasterMaster is offline   Reply With Quote