Re: Najbolji LEgato-Portamento KONTAKT5 Branoy=skidajte!
pa mislim pazi sve je to glupo, da se nije snasao ne verujem jer sam nastimao i boju i port-leg i cak efekte, samo upali i lepi se za prste i svirljivost ne moze bolje, znaci sve forspile sto cujem narodjnjacima leze 1 na 1. i sad njemu nije nest? pa kontam imal on sta bolje ?? msm ako to postoji? sto ne stavi sto po njemu jest nesto ? da sam stavio par demo snimaka s tim bojama na youtub i 20eu za scriptu ne bi bilo takvih odgovora po meni glupih, ako mu se ne svidja mogo je i ne pravit se lud s onim ma nije ti ovo nest??! iza tog stojim.. nemam ja vise volju za takve ljude koji podjebaju, paradajiz slika a nick sam on zna ko je. ja u svakim situacijama idem u najboljoj namjeri, dam sve najbolje sto znam da drugim treba i nemaju, trudim se skontat svaku caku jer to volim , treba i meni, ne treba mi ni hvala, al eto . da to neko procita, dodje neko normalan i pogleda njegov komentar, pa ce pomislit pa koji cu i ja skidati tu stvar. mozda i nije nesto a ja stojim iza toga da za narodnjake za solo ubija legato i portamento, podesen odlicno. i jednostavno snimis iz ove boje moju scritpu sebi bilo gde u komp i vuces je na svoje boje. ko me shvati shvati, nikad nisam dobio ban u zivotu, ako treba za ovo ban slobodno me.
|