Quote:
Originally Posted by tajsam
ma sto nuendo nema??u folderu gdje su ti vst-ovi napravis recimo folder waves u njemu pod folder recimo EQ i u njega stavis recimo eq pluginove,napravis drugi podfolder nazoves ga kako hoces i u njega stavis ta hoces ITD.i nemojte pisat nepotrebne stvari.i koristite vst3 pluginove kad ih vec imate.ovo sve naravno vrijedi za vst2
ovo je moj post na koji odgovaras.sto pise u zadnjoj recenici???
|
Covece ti si skocio na mene i napao me sto sam reko da N4 nema Sort By Vendor funkciju? A nema je, cita listu onako kakav je folder routing unutar vstplugins foldera.
Ja sam coveka uputio u Sort By Vendor funkciju koja je uvedena od verzije 5 i kako da mu se VST3 plagovi sortiraju pod Waves a ne pod Steinberg Dynamics itd... Ne kapiram sta zelis od mene? I covek je jasno u postu pre tvog rekao da ZELI DA KORISTI VST3, a ti mu govoris kako da pravi DLL-ove sa shell2vst itd... Dakle da rezimiram, nemas resenja kako da sortira VST3 pluginove da mu se vide pod Waves folderom ( a me pod Steinberg), ne citas da covek zeli VST3 da koristi a ne VST2.4, i napadas mene sto kazem nesto sto je istina i dalje mu dajes nepotreban savet kako da kreira i sortira posebne dll-ove koji su i onako vst2.4 i bespotrebno bunis coveka. Kad samo jednim checkboxom dobija sve Waves VST3 plagove sortirane pod Waves i dalje po nameni, bez potrebe da se mrka sa 350 dll-ova i da ih salje u ovaj i onaj folder, koji pri tom nisu ni VST3. Od kako se pojavio shell2vst, od verzije 7 sam ga koristio da razvrsatavam sve rucno dok C5 nije izasao sa ovom novom i prakticnom funkcijom.
Kapiram ja da svako sebi iz svoje perspektive deluje najpametnije, ali prvo razmotri malo bolje sta drugi pisu.
Pozdrav