Nece me na?ivcirat
Prvo - ne znam kakve veze firewire kabal ima sa tim da ni u demo modu faderi ne rade kao ni display...trebali bi (bar ja mislim)
Ovako je sve izgledalo:
1. Iskljucio PMIO
2. Probao instalirati driver sa cd-a kojeg sam dobio uz PMIO - ka?e da ne ?eli na ovaj sustav (win 7 32bit)....ok
3. Skinem najnoviji driver sa m-audio sajta i krenem instalirat...a)plavi ekran smrti par puta b) prestalo je samo od sebe i uspijem ga instalirat
4. ka?e mi da biram hoce li ugasit komp ili cu kasnije ja kliknem sad..on sve pogasi prozore ali ne i komp...dakle odma cudno...ugasim ga rucno
5. Upalim PMIO i upalim komp...
6. Digne se komp, ne javlja da je na?ao novi hardver i ne nastavlja instalaciju, ali m-audio ikone ima i kartica i sustav radi
7. device enabler napravim uredno
8. upalim nuendo pove?em i sve radi ali i dalje faderi i displej ne....
Ja bi formatirao cijeli komp i dig'o nove windowse..nije mi to problem...ali ćemu sve to ako display i faderi ne rade ni u demo modu, bez obzira ?to je sve cudno instalirano - iako ne znam za?to
9. Kasnije sam probao ponovo sa cedeom koji je do?ao uz njega i onda je htio instalirat i najbolje je izgledala instalacija ali samo do reseta, nakon toga nema? ni enabler ni ni?ta..tu stane...UPOOMOĆ
ak mi netko mo?e potvrdit da je to kvar (zbog testa sa demom) ?aljem odmah danas na popravak