View Single Post
Old 25-03-2012, 02:35 PM   #5
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Sintevi mi uzivo rade uzasno

Quote:
Originally Posted by Matya View Post

Imam utisak da je i fora sto se vecina sinteva danas osljanja na presiroko postavljene efekte, dilej, reverb, horus itd, da ukoliko presete osusis ili im smanjis stereo polje i ne zalepis ih suludom kolicinom kompresora na kraju ne ostane nista...

Slican problem sam imao i sa Motifima, kod kuce sam padao u trans kako farbe zvuce, na svirci ga nema nigde, kao i mnogi vst reverbi, a i TC Helicon hardverski, koji ubijaju na snimku, na svirci cim dodje do poremecaja stereo slike jednostavno prestanu da postoje,a ako dodas tek onda nastaje problem!!!

Eto toliko, svaki savet je dobrodosao...

ja sam zbunjen...... godinama vec sviram motife i nikad nisam imao problema, ni na probama na krs zvucnicima ni na velikim ozvucenjima.... mislim, ne pricam sad da je motif najbolji ovo, ono, vec kako zvuci u kad sredjujem farbe, to na svirci izadje..... napominjem samo da nije elektronska muzika, vec imam ziv bubanj u bendu....

i da..... najlosije mi na razglasu izlaze farbe koje sredjujem na studijskim monitorima (jednim, nije bitno kojim ).......

treba videti na cemu ti to slusas u kuci i o kakvim PA sistemima pricas