Quote:
Originally Posted by LAMPASH
Mene muci sledeca stvar, instalirao sam "devetku" i sada su mi plugovi u Cubaseu (kada otvorim razvrstani po folderima, npr. u dynamic su strpani svi kompresori,limiteri, gejtovi sa sve steinbergovim plugovima,u revrb folder prostorni efekti itd. Da li moze da se instalira i da mi sve bude kao prethodnih 10 godina, znaci waves folder i u njemu svi waves pluginovi, tako mi je lakse da nadjem plug koji mi u tom trenutku treba? Ako ne moze, vraticu se na v7.
|
Ja sam u Cubase 5, upalio opciju, sort by vendor. I tako na listi imam proizvodjaca pa onda dalje razvrstanje. Tipa imam Waves pa iz njega ide dynamic, eq, spatial blabla i tako dalje.
A Waves 7 su ti bili VST2, a ovo ti je otislo tamo u taj steinberg folder jer Cubase po defaultu VST3 pluginove prikazuje tamo...
Ako hoces upali "Sort by Vendor", a ako ti ni to ne odgovara, deinstaliraj waves 9 i instaliraj ponovo, ali nemoj da instaliras VST3 verziju vec samo VST2.4 (valjda 2.4 bese, ne secam se), mada ja to ne bih radio da sam ti
Ja sam recimo siguran da Nuendo 4 radi bolje od Cubase 5, ali zbog toga sto nema Sort By Vendor, koristim Cubase