View Single Post
Old 22-03-2012, 12:20 PM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default ehh kad bi ovde imao svako svoju pravu sliku avatar.

sam naslov sve kaze. bio bi ozbiljan forum za 100posto odmah. zamislim ono kad udjes kao da si na nekom profi sajtu gde moras imati svoju sliku i zna se ko je ko. jer ovo i jeste pro-sajt a sve google avatari. imena mnogim koji tek dodju nista ne govore a i mnogim koji su ovde nemaju pojma ko je ko, kaze pisao sam sa nekom slicicom ne znam kako izgleda covek. msm lepo je kad pricas s covekom u oci , dok vec telefonom ... kontate.. danas ono ustao i tako udjem po ko zna koji puta ovde i samo to pomislim kako bi bilo lepo. delovao bi mi stvarno forum PRO! odmah. isticao bi se od drugih. jer ne vidim ozbiljan forum zasto kriti mozda svoje slike il ko zna iz kog razloga.. imena se pamte naravno al slika je slika.
pola nas i onako ne zna ni sta vi radite ni kome radite ni mnogo drugih stvari, al kad vidis sliku znas s kim si pisao, mozda prodjem kraj vas u stvarnom zivotu il milion opcija a ne znam ko ste a pisali hiljadu puta. secam se sad da je bila tema vase slike tako nseto, evo sad se seti, al ko ce traziti to svaki cas da znas ko je ko. avatar je avatar i slika ti je odmah pred ocima, msm eto na fejsu isti fazon, bar mozes odmah na dva klik do profil slike da vidis pravu ako nije avatar vec orginal.
msm stvarno bih volio kad bi svako imao svoju pravu sliku na avataru,. al jedno su zelje

Last edited by branoy; 22-03-2012 at 12:28 PM.
branoy is offline   Reply With Quote