Re: DJ Umjetnost??
1) Nisam bas toliko zauzet koliko moze da se pomisli po mom postu, daleko od toga - samo sam opisao kako otprilike izgleda moj radni dan(mada mi slicno izgleda i neradni dan).
2) Nije mi jasno kako se od nekoga ko pusta tudju muziku na zurkama stize do nekoga ko radi svoju muziku - tj. ne vidim direktnu vezu izmedju tih poslova - a zanima me - tj. postalo je jasnije posle DaBearovog posta.
I ne vidim zasto je sada problem i drama ako me to zanima i ako pitam - pretpostavljam da niko tu ne cuva nekakvu veliku tajnu. Kao da sam usao u teretanu Partizana i pitao kako se stize od zgoljavka od 45kg do olimpijskog bacaca kugle? Sto bi se neko vredjao zbog toga? I ne razumem zasto TI i JA vodimo ovaj razgovor a oni koji se bave time cute...sto ne znaci da imam problem sa ovim razgovorom. Nije ni cudo da Znak podbada non-stop.
U svakom slucaju, ukoliko sam dobro shvatio, DJ-em se naziva neko ko samo pusta muziku na zurkama, neko ko pise pesme, neko ko radi aranzmane ili producira a moze i da ne radi nista od svega toga vec kao Geta(prema DaBearovom opisu) samo da odabere ko ce sve to da uradi - tj. prakticno da radi menadzerski posao. Ukoliko sam dobro shvatio - hvala na odgovorima. Onda mi samo ostaje nejasno zasto se ti ljudi ne nazivaju menadzerima, kompozitorima, tekstopiscima, aranzerima, miks inzinjerima ili producentima?
Last edited by VukP; 16-03-2012 at 03:56 PM.
Reason: Naknadna pamet.
|