Re: pesma Srbije za Eurosong2012 by Zeljko Joksimovic xD
Pesma je ok bolja nego prethodnih promasenih godina,ali morao sam da napisem i oslikam nesto na tu temu,ako vam se svidi ono sto cete sada procitati pridruzite mi se na facebooku gde pisem svoje "navodno vesti",pod tim imenom cete me i naci na faceu,gore ima vec gomila slicnih tema
ŽELJKO:POBEDIO SAM UPRKOS NEVERNIM TOMAMA!
Željko Joksimović u subotu uveče u specijalnoj emisiji na prvom kanalu RTS-a pobedio u takmičenju za pesmu evrovizije u žestokoj konkurenciji Jelene Tomašević i njenog supruga Ivana Bosiljčića, Bore Dugića, Halida Bešlića i Harija Varešanovića,neki pevači su imali pravo na popravni pa su pevali i po dve pesme,što je složićemo se malo nepravedno.U neizvesnoj penal završnici,a dobro znamo da su penali lutrija,a sudbina je tako htela da novopečeni mladoženja ima najviše uspeha.Vala i neka,zaslužio je svojim nesebičnim zalaganjem i izgaranjem na klizavom terenu Evrovizije.Njemu su novci kao novopečenom mladoženji najpotrebniji,a pošto država trenutno nije imala dovoljno sredstava za svadbeni poklon,a nema više ni koverata,našlo se kompromisno rešenje da se Željko i njegova nova supruga pošalju na Evrovizijsko bračno putovanje u Azerbejdžan.Zbog nedostatka sredstava Željko će već od sutra krenuti brodom u daleku zemlju gde će predstavljati svoju zemlju.Naoružan sa 18 instrumenata i dobrim raspoloženjem ovaj friški mladoženja pleni pozitivnom energijom.Biće ovo luda tura kažu putnici jer je Željko svoju multiintrumentalnost dokazao nebrojeno puta.
KORISTI TVITER,SLUŽI SU FEJSBUKOM?
Čini se kao da je Željko od svih učesnika u takmičenju imao najjaču kampanju,koja je imala toliko dobar odjek u javnosti da on planira da se kandiduje za predsednika Srbije na sledećim izborima,kako javlja tviter. U svojih 40 reklamnih spotova koji su pratili ovo takmičenje izdvajamo onaj simboličnog naziva “Dvoje su se tako smuvali” u kome je pričao o svatovima na Maldivima,pa se čini da je gledaoce ubo tačno tamo gde ih najviše boli,uhvatio ih je mal’ na emociju,mal’ na Maldive.Izostao je snimak sa Maldiva,ali se pouzdano zna da kaseta postoji.
MLAĐAN DINKIĆ-TREBAJU I MENI NOVCI!
Vladajuća koalicija i opozicija imaju različite stavove o tome,na kom jeziku pesma treba da se izvede u Azerbejdžanu.Za ponedeljak je zakazana hitna sednica parlamenta sa samo jednom tačkom tačkom dnevnog reda “Lane ili Preklane”,jedan od predloga je “Engleski uz simultani prevod”.Najveći suparnik Željka Joksimovića kantautor i političar Mlađan Dinkić kaže da je Joksimović pokrao izbore za pesmu evrovizije i preti da će sa demonstrantima izaći na ulice,ne razume zašto on nema prava da komponuje za evroviziju i kaže da mu je novac daleko potrebniji nego Željku.Iz vladajuće koalicije stiglo je saopštenje po kome Mlađan od majke Drage i oca Drage Dinkić ne sme da komponuje za državu sve dok se bavi politikom jer je na taj način u sukobu interesa,pred njega je staviljen ultimatum “Ili politika ili tambura” ,na šta je Mlađan uzvratio predlogom “Više od politike manje od tambure”.
|