View Single Post
Old 07-03-2012, 09:32 PM   #8
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Eo' TEST TritonLe vs Cubase5Kontakt5

nema sta, to je to, testiram vec drugi dan. Win7 64bit radi posao za C5 32bit. kasnije cu probat nuendo i FL. jer su oni bolje se pokazali od C5 na Win7 32bit znaci i ovde bi trebali verovatno , mada i da je realnost ona prava tj da u sva tri program bude isto odlicno, posto tamo na Win7 32 lazu programi i ne uzimaju resurse kako treba a ovde izgleda uzimaju kako su napisani programi, to me raduje.
nista BlasterMAster, tu i jesam da napisem konkretno rezultat, tj. sta je testirano i provereno.

.. da dodam i nesto za ono kolo sta je na njemu, tj. neke pojmove, sto sam skontao a verovatno ce znaciti za mnogo toga, pre trazim hiljadu nekih efekata, EQ, compresora , filtera i mnogo plugina za kao sto bolju produkciju. greska.
tri stvari su najbitnije, vrlo istobojni i kvalitetni instrumenti, dobar araznman i odlican hall(da, samo jedan efekat). pod 4 ne racunam limiter na masteru, msm valjda obaezan. i to je sve. zvuci a sad sto cu ja sutra opet podici npr FL i praaviti neku elektronsku muziku sa "50" efekata.. jbg..
branoy is offline   Reply With Quote