Quote:
Originally Posted by awacs
To dakako ima smisla pod uslovom da je neko nekoga lično uvredio. Što nisam primetio, al' aj' kao nema veze...
A da je DJ 'lebac gorak - jeste. Kao i 'lebac svakog ko nešto radi pošteno i dobro.
Pozdrav,
Vasa
|
Jeste čika Vasquez, ali ipak je krajnje neukusno. I u svakoj kafani ima kako se ponaša, pa tako i ovoj "kafani" - "pričaonici" na ovakvom forumu. I sam volim i psovku i britku reč, ali ne samo zarad same sebe. To je onda Troll i isto kao što na nekim forumima tako reaguju čak i za "vs" rasprave i mnogo manje stvari, mislim da nije ok ovako nešto iskulirati.
I ja tu muziku nazivam "brain drain" (skračeno od: brain-elektro-face-drill-hip-shit... i kako hoces), ali čovek pominje iq, majmune...pa jebi ga...baš vredja, a goomila ljudi, koji posećuju forum su dj-evi, pa i ako nije vredjao pojedinca, vredjao je grupu pojedinaca, što je isto ili čak gore.
Jedno je kad ne voliš neku muziku, pa si nekad oštar, i to je ok, ali vredjati celu branšu...jbg...
Mislim da je Arthuro postupio potpuno ispravno i možda sam i sam trebao drugačije, ali sam ipak poslao čoveku na PM molbu da se suzdrži pre par dana, da je ok čovek, da ima znanje i da je šteta da kvarimo atmosferu izletima...ali eto.
U krajnjem, možda i nije loše ovako, ja se iskreno nadam i pozivam čoveka da razmisli i da je dobrodošao, jer ,kažem, mislim da je čovek ok, da zna i može i da pomogne, samo da ne misli da smo "cafe-forum" za usputno nagvaždanje...