Quote:
Originally Posted by Haxli
Po meni su sve te win zashtite jednake tome kao da ih i nemash.
|
e zato sam i pitao

interesuju me misljenja zadovoljnih/nezadovoljnih korisnika... dakle mene interesuje posto vidim ima dosta ovde kompjuterskih strucnjaka sta misle o tom sec centru? posto evo opisacu ukratko sta mi je jedan dobar drug koji radi u jednom vecem IT centru kao shef popravke i servisiranja rekao (uzdam se u njega jer vec 10ak godina ide na te seminare, drzi predavanja, pise programe i-sta-ti-ja-znam sve...) a to je da microsoft dosta znanja ulazu u tu bazu za popravke gresaka, i da je kod win 7 upravo bio cilj da sto sigurniji budu racunari, da imaju ne znam koliko hiljada ljudi koji pisu za taj sec centar, da se licno uverio na nekim uporednim testovima kad je bio na seminarima po cheskoj, rusiji, engleskoj, i ja sam bio skeptican u pocetku, on mi je rekao da pored toga antivirus mi ne treba... iako mi je on poklonio te original antivirus programe

... a i windows baj d vej

kad ga pitam dal mu dolaze ljudi da se zale za viruse, kaze, kome god ubace win napomenu da obavezno drzi updateovan ako je povezan na net, i da se ne seca da mu je neko doso i reko da su virusi pojeli sve a da im sec centar nista nije izbacio...
zato me interesuju i misljenja ostalih ovde da ne bude verujem samo njemu...