View Single Post
Old 06-03-2012, 04:56 PM   #30
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza...

pa ispratio sam problem kolege branoya jos davno, samo nikako ne mogu da uporedim tu situaciju i ovu moju... branoy je naveo da na kompu ima 4 sistema (i 32 i 64bit) sto ajd da kazemo i nije toliki prob, ali i to nekad moze da utice na sigurnost i sherovanje podataka, i glavna stvar je sto je on poiskljucivao sve firewallove i update (a uz to ide i update microsoftovog antivirus centra) i updateovanje windowsa i skeniranje driver gresaka i sve te stvari bez kojih ja ne vidim da moze uopste da radi win7 kako treba... dobro je i ako toliko izdrzi ... a i skidao je preko torrenta (sto je lagan nacin za infiltriranje trojanaca) i zbog toga mu je komp nazalost upao u more virusa i gresaka... ali to je kao da recimo imam antivirus program koji super shljaka, i ja resim da iskljucim sva njegova updateovanja, i firewall i scan i cepam tako 6 meseci - pa normalno da ce biti prepun virusa... meni je ukljucen sec centar non stop, stalno se updateuje i evo od jutros sam ponovo proverio na full scan preko antivirusa i nista normalno posle sam ih izbrisao da ne sede tu za dzabe
ma haxli za win7 se i ne cudim toliko dosta mojih prijatelja su isto zadovoljni kao ja, ama win xp - e to je smrt za mene
BlasterMaster is offline   Reply With Quote