View Single Post
Old 06-03-2012, 10:13 AM   #28
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza...

dobri ljudi imam i ja jedno-dva pitanja vezano za ovu temu...
koristim win7 32 vec nekih 2 godine, i na ovom kucnom, i u studiu, i nek prica ko sta hoce, da kucnem u drvo, sto rece neko ja nisam instalirao sistem jos od kad su se bugari povlacili elem, ne znam kakve "verzije" ljudi sto se zale imaju, ali ja sam prezadovoljan, meni komp posle 2 dine i dalje radi ko sat, hd je pun, od "jacih" programa za video, foto i audio obradu do vrlo zahtevnih igara, net je non stop upaljen (naravno ne klikcem na svakave zelite-li-milion$-odma-sada-odma pop-upse) ali je microsoft security center upaljen i update-ovan na dejli-bejsisu... nemam nikakve errore, i autorane, i exe trojance, kazem nemam ni jednu zamerku... a nemam ni antivirus!
iako imam original i norton i kaspersky koji se lako apdejtuje, instalirao sam ih (prvo jedan pa drugi) pre nekih 4-5 meseci cisto da vidim dal ovaj moj win sekjuriti centar laze il ne vidi viruse, i nisam imao ni jednu gresku... izbrisao sam ih da mi ne koce sistem i znam da ima skeptika koji ce da kazu eee jes kako da ne, ali dal je to do "verzije" ili do vanzemaljaca ja tvrdim drugacije... da dodam da je do sada puno puta iskakalo neko obavestenje tipa allow-not allow ili kad ubacim neku flesku od prijatelja odma izbaci fix...
dakle pitanje za vas je da li je po vama moguce ovo uopste ili mene laze komp? i da li uopste vredi instalirati antivirus koji ce da sve vreme tu koci, kad komp radi super... doduse neko ce da kaze vredi jer moze da upadne neki virus koga nista ne moze da vidi i da pojede sve, ali koliko sam citao nesto microsoft ima najvecu bazu virusa i resenja, i broj zaposlenih koji pisu antiviruse i broj hakera uposljenih da prave viruse koje ovi uce da stopiraju?
BlasterMaster is offline   Reply With Quote