Mojih 5.c: Kad se ima love kupuje se skupo, kad ne - jeftino, fora je da se proba, bez biasa, jer uvek moze i gore i bolje, a svi ovde koji su provukli puno opreme kroz prste moraju da priznaju da su se puno puta iznenadili i prijatno i neprijatno od komada opreme, bilo da je hipe bio da nije ni za k*** ili da je do j***....
Quote:
Originally Posted by LAMPASH
Al' priznaj da taj snagas nije bio behringer i da kutije nisu bile Aster
Uzgred, kad vec spomenuh Aster, primetio sam da su preplavili nase radnje svojom jeftinom robom, vidim da prave sve zivo, od igle do lokomotive, a kada sam hteo da odem na njihov sajt da vidim sta sve rade i ko su, zamislite, nisam mogao da nadjem njihov sajt! 'Ajde neka mi neko upuceniji kaze cija je to firma i da li imaju sajt.
|
Druze, ovako stvari stoje... Aster nije firma, zato nema sajta. To je brand, za prodaju u Srbiji, narucen od strane firme, ne bitno za temu koje, a fabrika koja radi Aster opremu je ona ista koja radi i sve ostalo sto je preplavilo od San Franciska do Tokija! To je samo nalepnica, ne cini nista ni boljim ni gorim, mogao je da naruci i la coste compressor, napravili bi ili Event, Presonous, Behringer, ...

Znas na sta mislim
Bilo bi cool imati liniju pedala: morava, drina, drava...