Quote:
Originally Posted by diviner
Sto se tice FW problema, mislim da bi samo jedna dodatna VIA karta, rjesila sve (pa samo iskombinovati dok sve ne proradi). To je investicija od 1000 din. Ali budemo to probali kada dodjem (ako ne mozes da se strpis, pozajmi negdje bilo kakvu dodatnu FW PCI kartu pa probaj). Ta integrisan FW karta nikada nije radila sjajno (mada smo probali pre tih 3 godine neke M-Audio FW interfejse i oni su radili sasvim ok tada). Zato smo i ubacili jos jedan TI FW adapter (kako bi jedan FW, a ne dva, radila kako treba...za dva mora nazalost izgleda da se ubaci i 2 FW karta).
|
Iz tvojih usta u Bozije usi, Diviner!

Daj... PET (VIA FW) karata!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dDQK5SRQ-JI
Inace, primetio sam, da pri reprodukciji makar jedne AUDIO trake u Cubase-u 5, u trenutku realizacije komande start ili stop - dolazi do nekog pika, nekog "kvrca", vrlo neprijatnog za podneti (uhu, zvucnoj kutiji - svejedno)... Pri reprodukciji MIDI zapisa koji vuce VST - toga nema, sve radi kako i treba da radi... (24bit/48000Hz, buffer size = 256 (6.8ms) npr)... Ovaj M-Audio PF 2626 mi se vec ogadio, a imam ga, eto, svega par dana pored sebe... Zlatni moj E-MU, sta mi bi da ga se odreknem...

Da li je neko imao slicne probleme?
Da li i to pripisati FW TI karti u koju je ubodena samo zvucna?