Quote:
Originally Posted by Arthur
meni se drastično vi?e svidja kako rade preampi sa A&H, kao i to kako se pona?a mixer u nekom vrućem re?imu rada, bilo da je input nivo po kanalu blizu klipa, bilo da forsira? master sumu u over. Kod A&H dobijam neku vrstu lepe kompresije, i koliko toliko linearnih de?avanja (ovo va?i i za skuplje serije Soundcrafta), dok kod onyxa sve nekako odlazi u majčinu, zvuk postaje sitniji i spaljeniji na ru?an naččin. Definitivno nije mixer za "zloupotrebe", koje su često potrebne u koncertnim situacijama. EQ mi je opet pa nekako sterilniji, i ne dojmi mi se kako mi "čita" misli.. dodu?e, jedini EQ kojim sam na keca bio odu?evljen po pitanju čitanja misli jesu MIDAS live mixeri, ali to je već druga, tu?na priča ..
|
Ovo sto Artur kaze je i moja najveca zamerka za Onyx.... u zelenoj zoni je prilicno ok, ali cim pocne master da 'prebacuje' ) 0dB, pocinje da guzva na vrlo neprijatan nacin.... dok to kod A&H nije slucaj..... ja sam sa onyxa presao na GL seriju, i svima nam se cini da je pomak na bolje