Ne. Na?alost i naposletku, do?ao sam do zaključka da je ovo nemoguće re?iti.

?tos je u tome da su se mala spadala (po)vratila, i to mislim u trenutku kad sam podigao Premiere ili Photoshop. A ipak, ta ista instalacija kod mog kolege ne pravi nikakav karanbol.
Inače, epilog je isti kao i uvod, dakle, čim se startuje AdobeService ili dynamiclink servis, CPU ode na 50% Isključim li ove servise, EMU-ov Patch Mix koji ne mo?e raditi bez CTHelpera preuzme ulogu CPU "bombardera" na prazno. Sa isključivanjem EMU-ovog servisa, novo pokretanje Patch Mix-a tra?i restart računara i tu, dakle, vi?e nema pomoći (ni ?ivaca).
Mogućnost izbavljenja je gotovo nikakva. Za?to?
Ako se vratim na XP, komp će ?ljakati bez ovih anomalija, ali znate već s kakvim ograničenjima. Uzmemo li, pak, hipotetički da jednoga dana sakupim parice i obratim se RuDAW timu za brand new makinu, ?ta da radim s EMU 1820? Mogu samo da se slikam, jer kakvi god bili genijalci, maheri s Rumskog (mislim na Mihajla, pre svih) ne mogu instalirati W7 a da pritom izbegnu haos koji najverovatnije potiče od sumnjivih beta drajvera za zvučnu. Verovati da bi nekakav hackintosh u formi alternativnog operativnog sistema bilo re?enje, opet postaje utopija čim pomislim na EMU.
Ptica me izdala!
Kao jaje lepo na oko, koje puca čim zaigrate fuzz-ball.