Quote:
Originally Posted by tillco
Ja IMAM PCIE FW TI kartu (2+1 port)... Dva FW interfejsa, (na Win7-u 64bit i OSX-u), ne mogu na nju, ne rade... Ne pomaze ni dodatno napajanje karte... Mozda je problem u PoCo FW, drajverima za njega... Cim sam PoCo zakacio na FW sa ploce - postao je upotrebljiv, donekle... M Audio PF 2626 preko FW TI i dalje blinka kad je komp ugasen...
|
pa gledaj, evo meni je da kazem problem srecom resila saund blaster audigy 2 sa FW portom stara 10 godina (i jednog dana ima da je uramim koliko je sr*** uspela da resi i sta sam sve na njoj uspeo, pa vi posle pljujte SB

) i dosta dobro radi... optimizovao sam win (doduse za razliku od tebe jos kuburim sa 32 zbog nekih prog), i iskljucio sa kartice sve sto ne radi trenutno - time sam donekle smanjio latenciju... razlog zasto gledam da uzmem pcie je bas zbog toga sto je tajsam naveo a to je da zaobidjem sve ostalo (i grafiku, i usbeove) i da zvucni resursi idu preko pciexpressa, i (ispravite-me-ako-gresim) time bi se znacajno smanjila latencija i cini mi se sve bi brze radilo...
Gotovo sam siguran da jedini razlog zasto je pravilo problem kod mene je zbog ne-kompatibilosti VIA chipseta... da sam tada uzeo slucajno TI do ovog problema ne bi ni doslo...
a ako tebi ne treba ta pcie fw daj da se dogovaramo oko cene